Liath sheikkaa

Bannerissa komeilevan huivin lisäksi neuloin Liath- mekon, josta on tullut uusi suosikkineuleeni. Olen käyttänyt sitä lähes joka päivä. Minua polttelisi jopa toisen samanlaisen mekon neulominen. Ohjeesta poiketen, omaan mekkooni sekoitin ohutta käsinvärjättyä ihanuutta Handusta ja Isagerin silkkimohairia pörröisyyttä tuomaan. On muuten aivan nappiyhdistelmä, tykkään aivan kamalasti! Harmittaa vaan, kun ei sattunut hyvään saumaan tapaamisia kuvaavien ystävien kanssa, niin en saanut kunnon otosta vaatteesta ylläni.

Täydellisen mekon pariksi sopii täydellinen huivi. Liathin neuloin testineuleena ja Shake it up mysteerikaliin osallistuminen oli osasyynä koulukiireiden lisäksi testauksen myöhästymiselle. Yliarvioin käytössäni olevan neuleajan ja molemmat valmistuivat aikataulusta jäljessä. Ehdin ostaa mysteeriohjeen ennen testaajakutsua ja luulen, että ilman yhteisneulontaa huivi olisi jäänyt tekemättä. Parempi kumminkin myöhään, kuin ei milloinkaan. Sain juuri parahiksi pakkasille uuden lämpimän villamekon ja aivan mahtavan huivin, kiitos lahjakkaalle suunnittelijalle ❤

 

 

Liath

Ohje: Liath by Anna Johanna

Lanka: Handun perussukkalanka 400g, minkä lisäksi ostin vyyhdin (50g/vyyhti) hitusen vaaleampaa ja toisen hitusen tummempaa Handun merinosukkista (yht. menekki lähes 500 g). Vaaleampi lisälanka on neulottu ainaoikein resoreihin ja tummemmalla jatkoin hihoja värinvaihtumiskohdassa ensiksi raidoittaen. Neulottu tuplalangalla, toisena lankana pörröinen Isager Strik Silk Mohair värissä 0, menekki arviolta 8 kerää (25g:n keriä, menin laskuissa sekaisin).

Koko: XL, hieman väljä, mutta painavahkon helman ansiosta lasekeutuu silti kauniisti.

Puikot: 4,5mm knit pron pyöröt

Fiilis: Rakastan, ihanan pehmoinen lempivaate jokapaikkaan<3

 

liath

Liath on pitkä, hieman polven yläpuolelle ulottuva mekko, joka lämmittää kovemmillakin pakkasilla.

 

 

 

Shake it up

Ohje: Shake it up by Anna Johanna

Lanka: Kässäkerho pom pom Merino singleä kahdessa eri sävyssä (vaalea ja pinkki), noin 100g molempia ja ruskeakirjavaa Manos del Uruguayn Alegría -lankaa 100g.

Puikot: 3,75 mm knit pron pyöröt

Fiilis: Ehdottomasti uusi lempihuivi ❤

 

32758098098_e6dbfe4015_h

Shake it up -huivi neulottiin yhdessä mysteerikalisteluna (kal=knitalong). Omaani yhdistin sekä Liinun käsinvärjäämää merinosinkkua, sekä Kuopion Napista ja nauhasta kauan sitten saatua Manos del Uruguayn Alegría -lankaa.

 

3 kommenttia artikkeliin ”Liath sheikkaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s