Uusi koti blogille

Follow my blog with Bloglovin

32817354566_17b41945cf_b

Suomi 100 -sukkakilpailuun suunnittelemani sukat kuvituskuvan virkaa toimittamassa

 

Tähän on määrittelemättömällä aikajaksolla, kunhan ehdin -tahtiin, muuttamassa Minä teen -blogini. Tervetuloa uudet ja vanhat lukijat! Luvassa on varmasti jossakin vaiheessa avajaisarvontaa tai jotakin muuta kivaa. Pysykäähän kuulolla!

Aikaisempaa blogiani vilkaisemmalla aihe -alue käy aika selvästi ilmi, nimittäin neulomistahan täällä harrastetaan ja neuleohjeita kirjoitellaan silloin tällöin ajan niin salliessa. Banneristakin voi jotakin jo päätellä. Toivottavasti tämä blogipohja palvelee neulomisen harrastajia mobiililaiteaikakautena Bloggeria paremmin. Saa antaa kommentteja ja kehitysehdotuksia!

 

Terveisin uuden Niina tekee -blogin vanha emäntä!

 

Ps. Huomaattehan, että en ole yhtään sen parempi nimenkeksijä kuin Minä teen -blogin alkutaipaleella olin 😀

6 kommenttia artikkeliin ”Uusi koti blogille

  1. Onnea uuteen kotiin! Toivottavasti tämä vastaa paremmin odotuksiasi. 🙂 Minä ainakin olen tyytyväinen muuttaessani Bloggerista WordPressiin. Ainoa harmitus on ollut se, että Blogger-blogien kommentointi ei onnistu, jos kommentoijan profiilivaihtoehdoissa ei ole nimi/url-vaihtoehtoa. Siitä syystä usein jää ”puumerkki” vierailusta jättämättä.

    Ihanat sukat!

    Tykkää

    • Höh, minä ja mun flunssainen pää! Siis kommentointi vaikeaa, jos se vaihtoehto puuttuu blogista, mille terveisiä haluaa antaa eikä kommentoijalta. 😊

      Tykkää

Jätä kommentti